EN | SR
Testiranje
Proverite koliko je sistem koji posedujete zaista bezbedan i funkcionalan. Bezbedan i funkcionalan IT sistem je osnov ispravnog funkcionisanja Vaše firme. Pored toga što Vam nudimo projektovanje i implementaciju sistema i softvera, nudimo Vam i testiranje i analizu postojeće infrastrukture.

Ako imate u planu proširenje Vašeg sistema, to zasigurno ne možete uraditi bez prethodne detaljne analize postojećeg stanja. Mi Vam nudimo kako analizu hardvera tako i analizu softvera. Možemo proveriti da li bi Vaš postojeći sistem funkcionisao ispravno uz željena proširenja ili izmene, ili da li sfotware sa kojim trenutno radite može funkcionisati ispravno na novijim operativnim sistemima.

Pored testiranja kompatibilnosti možemo izvršiti i testiranje Vaših sigurnosnih i mrežnih sistema. Možemo proveriti da li postoji šansa neovlašćenih upada, i ponuditi eventualno rešenje mogućeg problema.

Ovo su samo neki od testova koje možemo uraditi za Vas. Postoji mnogo testova koji su tu samo da unaprede Vaše poslovanje.

Ne dozvolite sebi da gubite novac oslanjajući se na informacioni sistem koji nije adekvatno zaštićeni, ili jednostavno ne igra adekvatno svoju ulogu.