EN | SR
Razvoj web prezentacija
Vaš imidž na internetu je veoma bitan, u modernom poslovanju. Vaša internet stranica je ono što Vas predstavlja svetu. Pored svega ostalog se bavimo i izradom internet prezentacija, sajtova, ili pak kompletnih portala.

Mi Vam, za razliku od većine, možemo napraviti sajt kakav želite, originalan i jedinstven, a ne kakav postoji gotov na internetu. Jedino što će Vam većina ponuditi je instalacija popularnog CMS programa uz izgovore kako je to trenutno najnaprednija stvar i kako to koristi ceo svet. Tačno je da ovakve principe rada koristi mnogo onih koji izrađuju sajtove, ali to ne znači da je ovo najefikasnije rešenje. Ovo jeste najefikasnije za onoga koji pravi sajt, jer tako sebe oslobađa velikog dela posla, ali zato Vama kasnije ostavlja veće probleme u održavanju i još bitnije popunjavanju sadržaja sajta. Za one koji žele da uštede nudimo i ovakva rešenja, ali za one koji zaista žele da se prikažu svetu u pravom svetlu nudimo i pravljenje posebnog i jedinstvenog sajta!
Za početak, dobijate jedinstven i prepoznatljiv dizajn kakav nećete videti ni na jednom drugom sajtu. Naši dizajneri će za Vas, uz redovnu konsultaciju sa Vama, pronaći grafičko rešenje sajta primamljivo i Vašim potencijalnim klijentima i Vama. Nakon toga programeri preuzimaju stvar u svoje ruke i za Vas izrađuju sajt koji Vi kasnije možete sami lako popunjavati i proširivati. Tokom procesa programiranja sajta Vam se pruža mogućnost redovnog kontakta sa programerima kako bi se stvorilo najbolje moguće rešenje sistema za upravljanjem samog sajta, jer sistem za upravljanje treba da bude jednostavan Vama, a ne programerima! Uz to, za razliku od CMS rešenja, izrada jedinstvenog sajta nudi mnogo veće mogućnosti ugradnje različitih elemenata sajta. CMS rešenja su gotova rešenja, i imaju ograničene opcije. Mali je broj programera spremnih da mogućnosti CMS-a koji koriste prošire, tako da one ispune sve Vaše zahteve. Ono što Vam mi nudimo je ostvarenje skoro svih Vaših zamisli!

Iako se trudimo da sva naša rešenja budu jednostavna za rukovanje, uvek se može desiti da u Vašoj firmi nemate lice za koje smatrate da može održavati sajt. U tom slučaju Vam naše usluge stoje na raspolaganju i na tom polju! Možemo vršiti održavanje Vašeg sajta za Vas!

Uz sve ovo Vam nudimo i mogućnost optimizacije sajta za pretragu (SEO - Search Engine Optimisation), ako želite da Vas Google vidi i da Vas potencijalne mušterije lako pronađu. Predstavite se svetu u pravom svetlu!