EN | SR
Razvoj namenskog softvera
Ukoliko Vam je neophodan specifičan software, koji ne možete pronaći na tržištu, naš tim programera može Vam izraditi software po meri i želji.

Bavimo se razvojem softverskih rešenja baš onakvih kakva Vi zahtevate! Čest problem firmi je nedostatak adekvatnog softvera koji bi zadovoljio njihove potrebe. Ako program i ima one mogućnosti koje Vi od njega zahtevate, često je isuviše komplikovan za upotrebu. Mi Vam nudimo mogućnost programiranja po Vašim posebnim željama. Najbitnije od svega je da Vi učestvujete u izradi programa. Za razliku od softvera koji uzimate gotov, i koji je napravljen tako kako jeste, kod nas Vi aktivno učestvujete u razvoju samog softverskog rešenja. Na ovaj način se kao finalni proizvod dobija kvalitetan program koji je tokom cele svoje izrade pravljen baš onako kako ste Vi to zamislili.

Svrha i namena programa nisu bitni! Bitno je samo da znate šta je to što je Vama potrebno, a naš tim programera će se potruditi da Vam to ostvari. Uz svoje programere, nudimo Vam i posebnu pogodnost u vidu pronalaženja stručnjaka u oblasti za koju je softver namenjen, koji bi Vam pomogao u formiranju celokupne ideje i daljem razvoju programa.

Dakle, kratko i jasno, možemo Vam napraviti baš onakav program kakav je Vama potreban! Operativni sistem za koji je program potreban nije bitan. Programiramo za velik broj sistema koju su trenutno u upotrebi. Najpopularniji su sigurno tu: Windows, Linux, MacOS...