EN | SR
Konsultovanje
Naša primarna delatnost, a verovatno i najbitnija za naše klijente, jesu naše konsultantske usluge. Ukoliko ste još uvek u fazi planiranja ili pripreme izrade Vaše IT infrastrukture, software-a, sajta ili bilo čega drugog vezanog za informacione tehnologije, mi Vam u tome možemo pomoći. Kasnije Vam, naravno, možemo pomoći i u samoj implementaciji.

Proces pripreme za izradu bilo kakvog IT sistema, ili pak jednostavnog softvera, je najbitniji deo celog projekta. Tokom pripreme se detaljno planira ceo tok rada, kao i najbitniji delovi sistema. Ovo je onaj deo projekta u kome Vam naše konsultantske usluge mogu biti potrebne.

Možemo za Vas izvršiti pripreme projektne dokumentacije, dizajniranje samog sistema, ili u saradnji sa Vama definisati zahteve projekta. Čest problem firmi je da znaju šta im je neophodno, ali da sa programerskim kućama ne mogu da pronađu zajednički jezik, kako bi zahtevi projekta bili ispravno definisani. Mi možemo pomoći da objasnite programerima šta želite. Možemo Vam pomoći da efikasnije osmislite svoj sistem, i pronađete nekoga ko Vam sistem može implementirati.

Naravno, za implementaciju smo Vam, takođe, uvek na raspolaganju!