EN | SR
E-business
Ukoliko svoje poslovanje i trgovinu želite da prenesete u digitalni svet, pravi način za pokretanje Vašeg elektronskog biznisa je izrada valjane internet prodavnice ili poslovnog portala.

Neki bi pomislili da se poslovni portal ne razlikuje mnogo od najobičnije internet prezentecije firme, ali ti neki se grdno varaju. Standardne prezentacije firme poestiocima pružaju samo informacije o Vama. Poslovni portali dozvoljavaju korisnicima interakciju kako sa Vama tako i sa samom Vašom prezentacijom. Valjano izrađen portal pored toga što korisnicima može pružiti informacije o Vama i Vašim delatnostima, može učiniti i ono suprotno. Može Vama dati informacije o Vašim korisnicima. Možete saznati šta korisnici tačno žele od Vas, i samim tim unapredite svoje poslovanje. Takođe, interakcijom korisnika sa Vašim portalom njegov sadržaj se menja, tako da i naredni korisnici tj. potencijalni klijenti mogu saznati i one informacije o Vama koje imaju Vaši stariji klijenti.

Još jedna jako bitna osobina poslovnih portala je mogućnost interakcije sa Vašim radnicima. Ako ste firma koja dozvoljava svojim radnicima da rade od kuće, uvek na Vašem portalu možete ostaviti radnicima mogućnost da svoj završen rad preko portala predaju Vama. Takođe, ovakav portal može radnicima pružiti pristup podacima koji su u firmi, iako se radnici trenutno nalaze Van firme.

Još jedan scenario je interakcija među klijentima i radnicima. Primera radi, klijent kod određenog radnika želi da zakaže sastanak. Svaki radnik na portalu može imati svoj formular na kome klijenti mogu da zakazuju sastanke. Klijent pristupa portalu i zakazuje, a portal sam odgovara da li je radnik tada slobodan ili ne. Radnik na tom istom portalu u svakom trenutku može videti svoj raspored sastanaka. Mogućnosti su beskonačne, a sve su tu kako bi unapredile Vaše poslovanje.

E-komerc rešenja, ili popularno nazvane internet prodavnice, nude Vam mogućnost prodaje Vaših proizvoda putem interneta. U celom svetu je sve popularniji trend kupovine putem interneta. Uključite se na vreme! Mi Vam možemo ponuditi izradu internet prodavnice sopstvenim E-komerc rešenjem, ili upotrebom nekog od popularnih rešenja otvorenog koda. Izbor je samo Vaš! Uz izradu same prodavnice, možemo Vam ponuditi i dizajniranje pratećeg sajta, izradu samog sajta ili bilo šta drugo vezano za Vaš online shop.